Steven Wardenier

Koning hekwereld

Door onze onderscheidende positie in de markt, namelijk het opmaat maken van de hekwerken voor de klant, is Koning met succes gestart.

Koning Hekwereld

Door onze onderscheidende positie in de markt, namelijk het opmaat maken van de hekwerken voor de klant, is Koning met succes gestart.

Koning is een Nederlandse producent van sierhekken voor de particuliere markt.

De interesse voor het product is een paar jaar geleden bij mijn broer en mijzelf ontstaan uit behoefte aan het product. Kijkend naar de beschikbare producten werden we gevangen door de sierlijkheid ervan. Wij hebben allebei vele jaren buiten Europa gewoond en gewerkt en kennen het sentiment van de veiligheid van je ‘thuis’, daar in den vreemde. Nu allebei terug in Nederland vonden we het leuk om samen wat op te zetten.

We hebben een uitgebreid marktonderzoek verricht. Met de hulp van een student commerciële economie. Een afstudeer opdracht aan de HAN in Arnhem.

Dit onderzoek gaf ons goed inzicht in de markt en konden we deze goed segmenteren. We hebben een niche gevonden die paste bij ons plan. En we constateerden dat er voldoende vraag bestond in deze niche voor onze business case.

Met een duidelijk beeld van ons type kopers hebben we vier “Persona’s” opgesteld en daaruit een advertentie campagne opgezet voor op het internet.

Koning is opgericht op 1 juli 2019, en op 4 september zijn we begonnen met onze advertentie campagne. Voor het eind van de maand hadden we de eerste opdrachten in huis en sindsdien is dit blijven groeien. De omzet zal in 2022 boven de een miljoen euro uitkomen.

Het succes is te danken aan de mensen die dit voor elkaar brengen. Als cultuur hebben we gekozen voor het creëren van een fijne werkplek. Iedereen die met plezier naar zijn werk komt maakt een mooi product. Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt zijn we in staat gebleken de juiste mensen aan te trekken en te behouden. 

Kopje koffie?

Samen eens een kopje koffie doen om te kijken wat ik voor u kan betekenen?